Modenyheter som passar perfekt i höstgarderoben

Modenyheter som passar perfekt i höstgarderoben

Nu är det hög tid att preppa garderoben med höstens härliga modetrender. Några plagg som du kan satsa lite extra på är kostymen och stickade plagg. Om du vill shoppa trendiga plagg till hösten ska du kolla in thernlunds.se och deras stora härliga sortiment av modeplagg. Där kan du verkligen hitta allt du behöver för hösten. Det finns skor, väskor, ytterkläder och kläder.

Kostymen är en stor modetrend

Kostymbyxor med hög midja är ett riktigt bra köp till hösten. Kostymbyxan är plagget som alltid är trendigt oavsett om den är tight, rak eller vid. Det är ett klassiskt och tidlöst plagg som får stå lite extra i rampljuset just denna säsong. Under hösten syns en balanserad stil där det är en blandning mellan det maskulina och feminina där kostymbyxan är en given komponent. Du kan bära en hel kostym om du önskar eftersom skräddat mode också är en av höstens stora trender. Det kanske känns ovant att bära en kostym till vardags men det är helt rätt att göra det. Det finns flera olika modeller att välja bland, det finns en kostym för alla. Dessutom kan du styra hur kostymen uppfattas genom att addera olika skor och accessoarer till kostymen. En kostym kan du bära både på jobbet och festen. Kappor är också ett skräddat plagg som syns mycket av och något som är värt att satsa på. Investera i en kvalitativ variant som du kan använda till våren och nästa höst.

Stickade plagg

Stickade plagg är något som alltid kommer tillbaka när det blir höst och vinter. I höst tar dock de stickade plaggen ännu mer plats. När du stylar en outfit med ett stickat plagg ska det gärna stå i centrum. En stickad klänning är helt perfekt. Det finns också många stickade set som är snygga att bära separat och tillsammans. Den stickade västen är ett stickat plagg som är en favorit. Du kan ha bara armar under eller bära den över en klänning. Stickade kjolar är också ett plagg som är värt att satsa på.

dante