Skaffa rätt läsglasögon för din stil

Skaffa rätt läsglasögon för din stil

Om du är i behov av läsglasögon så vill du förmodligen inte att de ska se ut hur som helst. Precis som allt annat vi bär så ska även accessoarer som glasögonen passa in i vår personliga stil.

Addera rätt detaljer till din stil

Att ha en viss stil kräver ett visst ansvar då det gäller att man följer stilen i stort och smått. Men för de flesta är det en naturlig del av vardagen och något som man gör med glädje. Dock kanske man glömmer att tänka på detaljerna som sätter pricken över i:et på sin stil, exempelvis när det kommer till läsglasögonen. Självklart är det ingen big deal, men om du är en person som vill maxa stilen bör du värdera valet av detaljer högre. Sök gärna på internet med sökord som snygga läsglasögon dam för att hitta snygga brillor.

Andra detaljer som du kan använda för att maxa din stil kan vara saker som inte alls går att bära, men som ändå säger en hel del om dig som person. Några av dessa saker kan vara:

  • Din mobiltelefon.

Färgen eller mönstret på din telefon säger mycket om dig. Även om du väljer att inte ha någon speciell färg eller något speciellt mönster på telefonen så säger det också något om dig.

  • Ditt pennfodral.

Om du är en person som dagligen använder dig av ett pennfodral kan du passa på att addera din stil i pennfodralet. Exempelvis genom att skaffa ett knallrosa fodral.

  • Din nyckelknippa.

Välj en nyckelring till dina nycklar som sänder ut ett budskap av något slag. Nyckelringar kan se ut precis hur som helst. Hitta en som säger något om dig.

  • Din kaffemugg på jobbet.

Muggar med budskap och olika tryck finns det gott om. Liva upp stämningen med en cool mugg med ett fräsigt budskap som du kan ställa dig bakom till 100 % eller ha något tryck på muggen som passar dig och din stil.

  • Halsbandet på hunden.

Hunden själv väljer (kanske) inte sitt halsband, men dess halsband säger dock en hel del om dess ägares stil.

dante