Uppdatera garderoben med accessoarer

Uppdatera garderoben med accessoarer

En garderob är inte komplett utan accessoarer. Det är de som lyfter en outfit till nya höjder och gör den intressant. Faktum är att det ibland räcker med en noga utvald accessoar för att få plaggen att kännas nya.

Smycken i massor

Den variation som finns inom smycken är nästan oändlig. Det finns allt från glittrande diamanter till färgglada smycken i plast. Just nu är guldsmycken väldigt populära. Det ska gärna vara tunna och längre kedjor samt nätta armband. Om du har smycken som känns daterade i garderoben så vet du väl om att du enkelt kan sälja guld och på så sätt få pengar till att köpa nya som passar din smak bättre? En annan trend inom smycken är de stora statement-örhängena. Ett tips är att leta vintage för att hitta unika örhängen. Även på 60-talet var stora örhängen på modet, därför finns det pärlor att hämta på andrahandsmarknaden.

Mössor och hattar

Hattar och mössor är accessoarer som både är praktiska och snygga. Med dem kan du skapa helt olika stilar. För att se sportigt avslappnad ut är det snyggt med en vanlig toppluva på huvudet. Som på dagis tänker du? Nej, toppluvorna kom tillbaka starkt redan förra året och är numer trendiga huvudbonader. Vill du istället satsa på att se dramatisk och cool ut? Välj en slokhatt och matcha den med sommarklänning och sneakers för en look som är helt rätt.

dante