Se på Isabella Löwengrip

Se på Isabella Löwengrip

Sedan man var liten har Isabella Löwengrip alltid funnits någonstans i periferin. Hon var den första stora modebloggaren i Sverige och många unga tjejer har följt henne och hennes liv sedan hon var 14 år gammal. Hon var den som bloggade om klackskor, nagellack och kläder före alla andra. Man skulle nog kunna säga att Isabella var den som inspirerade andra bloggare och influencers till att göra vad de gör idag.

Hon är kanske inte längre modebloggare men inspirerar oss ändå

Denna tjej är numera en framgångsrik företagare som verkar ha en fot med i alla möjlig projekt. Hon verkar inte ha så mycket fokus på att blogga om klackskor, nagellack och kläder numera men är fortfarande en inspirationskälla. Denna företagsamma tjej har en stilren klädstil och vet hur man ska klä sig i arbetsammanhang och inför betydelsefulla möten.

Kontorstjejer kan se på Isabella

För alla de tjejer som arbetar på kontor kan en titt på Isabellas outfit rekommenderas. Även om hon inte längre bloggar om kläder och mode så mycket längre har hon stenkoll på hur man ska klä sig i olika sammanhang, inte minst på kontoret. Så kontorstjejer – sno stilen!

dante