Apa efter Kenza

Apa efter Kenza

En av de allra största modebloggarna är förmodligen tjejen som heter Kenza. Denna tjej har massor av följare och har inspirerat många unga tjejer de senaste åren. Hon har släppt kollektioner för massor av märken som exempelvis Jofoma och nu senast för sportmärket Puma, där hon både är modell för en kollektion och designer för den samma.

Tjejen har koll på läget

Att denna tjej har vigt sitt liv åt kläder och design tvivlar vi inte på och just därför borde hon vara en given inspirationskälla vad gäller mode. Att inhämta inspiration från en tjej som ägnat hela sitt liv åt kläder, väskor och skor kan ju inte vara en dålig idé. Tjejen finns att följa både på hennes egen blogg, men också på Instagram.

Börjat byta inriktning?

Frågan som många ställer sig är dock om denna influencer kanske har börjat tröttna på sitt stora intresse mode? Numer ser man henne mestadels i miljöer med kristallklart vatten, ananas och palmer runt omkring sig. Kan det vara så att en av de största modebloggarna håller på att göra om sin blogg till en reseblogg? Är det till den vi kommer vända oss för reseguider i framtiden?

dante