Sno stilen

Sno stilen

Är du man och intresserad av mode vad gäller kläder? Då är en stark rekommendation att surfa runt på internet och hitta en modeblogg som du gillar. Välj gärna ut någon som skapas av en och samma person för att vara säker på att det är en och samma stil som är genomgående i bloggen. När du väl hittat en blogg du gillar så sno stilen från denna.

Varför inte använda ett koncept som du vet fungerar

Eftersom manliga modebloggare inte får lika stor uppmärksamhet i sociala medier som kvinnliga modebloggare får kan du, utan att någon lägger märke till det, sno stilen rakt av. Om du tycker att en manliga bloggare har snygga kläder från topp till tå varför inte bara härma honom? När du snor stilen rakt av kan du känna dig trygg i att du har valt rätt färger, mönster, modeller och märken för att vara riktigt trendig. Det förutsätter ju såklart att du snott stilen från en bloggare som har koll. Och att en bloggare har koll på modet brukar du se genom antalet följare som bloggaren har. En bloggare med mycket följare har förmodligen gjort något rätt medan en med mycket få förmodligen inte gjort riktigt rätt.

Även i småorter kan du sno stilen

Även om du som tänkt sno stilen från en manlig modebloggare bor i en småstad ska det hela inte vara några problem. Tack och lov finns ju något som kallas för internet! Du behöver alltså inte knalla in på NK i Stockholm för att få tag på plaggen eller skorna från bloggen utan i princip allt går att hitta på nätet. Lär dig mer omhur du gör smarta inköp här och bli inspirerad. I bloggarna finns det ju ofta länkar som länkar till sajter där kläderna kan köpas online men stirra dig inte blind på dessa. Är du prismedveten kan du förmodligen hitta plaggen på andra sidor än de som bloggen länkar till och då till mycket bättre priser om du har tur och lite flyt.

Om du vill sno stilen direkt från en bloggare kan det ibland hända att prislappen är lite för hög i förhållande till vad din budget tillåter. I dessa fall finns det ett och annat knep att ta till. Några av knepen är att antingen leta runt på second handsajter eller hitta liknande plagg på de större kedjornas sajter.

dante