Modeblogg för män

Modeblogg för män

Att det finns massor av kvinnliga bloggare som bloggar om just mode för kvinnor och tjejer är nog känt bland allt från unga tjejer till äldre kvinnor. Att det däremot finns en hel del manliga modebloggare har inte fått lika stor uppmärksamhet i medierna och bland allmänheten. Dock finns det en hel del sidor på nätet som berör just ämnet mode för män.

Metro mode för herrar

En mycket välskriven och välarbetad sajt som handlar om mäns mode, skönhet och skor är faktiskt metros egen sajt, närmare bestämt metromode.se/man, vilken är en del av metromode.se.

Sidan tar upp allt som en man kan ha nytta av när det handlar om kläder, trender och mode. Bland annat kan man få tips på hur man tar hand om sina skinnskor på bästa sätt, om vilka som är de trendigaste skjortorna för säsongen, vilka som är de mest prisvärda t-shirtarna och mycket mer. Bloggen är snyggt designad och enkel att navigera sig fram genom. Det finns en navigationsmeny som är uppdelad efter olika kategorier såsom “herrmode”, “frisyrer för män” och “snygga sneakers”.

Något som dock upplevs negativt med denna modeblogg på metromode.se för män är att den inte tycks uppdateras särskilt ofta. Att ha en modeblogg som inte uppdateras mer än några gånger om året känns inte helt seriöst då mode är ett ämne som handlar om ständiga uppdateringar. Dessa snåla uppdateringar kan kännas orättvis då

metromode.se/dam verkar har en mycket mer regelbunden uppdateringsrutin, där det verkar som att inlägg ramlar in mer eller mindre hela tiden.

dante