Second hand online

Second hand online

För den trendiga finns det ett mycket stort utbud vad gäller att köpa begagnade kläder online. Det finns flera stora kedjor som har en affärside som handlar om att köpa in begagnade kläder och sedan sälja dem i webbshop. Här nedan ska vi lista några av de populära och trendiga webbshopparna för den modemedvetna.

Sellpy på allas läppar

Denna sida är en känd sida för de som är riktiga second handnördar. Sidan har ett brett utbud och det är enkelt att sortera visningsresultaten. Man kan välja att sortera efter varor (det finns alltså inte bara kläder på denna sidan, utan här finns allt mellan himmel och jord). Men om man nu är ute efter just unika plagg är det enkelt att sortera efter “dam”, “herr” eller “barn”. Därefter kan man välja att sortera efter ännu fler underkategorier såsom typ av vara eller märke. För den som är ute efter begagnade märkeskläder till bra priser är sidan därför ett måste. En rekommendation är att vara inne på sidan ofta och uppdatera den för att på så sätt komma åt de mest eftertraktade plaggen som brukar försvinna mycket fort om man inte är på hugget. De allra flesta modebloggare har egna konton på Sellpy där de lägger ut sina egna kläder som de inte längre vill ha. Om man vet att man har samma stil och storlek som en bloggare kan man välja att få upp plagg enbart från just den bloggaren, en mycket smart funktion som förmodligen är unik för denna sida.

The pasta haters

För den som hört talats om “The pasta haters” och trott att det är en organisation för veganer och vegetarianer blir du nu upplyst om att så inte är fallet. Detta är en sajt för den som är ute efter begagnade kläder från i princip hela världen. Man kan enkelt förklara sajten genom att säga att det är flera olika shoppingställen för vintagemode som tillsammans styrt upp denna sida för att på så sätt kunna samla alla vintageplagg på samma ställe. Här kan man hitta allt från coola smycken, märkesväskor, träningskläder, kepsar, solglasögon med mera. Sidan är mycket populär och plaggen försvinner vanligtvis fort. För att få tag på de coolaste och mest eftertraktade grejerna måste man vara en flitig besökare.

dante