Tillåt dig inspireras

Tillåt dig inspireras

Idag är det inte svårt att veta vad som är trendigt. Man behöver inte mer än att sätta på tv:n, öppna Instagram eller läsa en skvallertidning hos frissan. Det ploppar upp, influensers överallt.

Inspireras av Influensers

Tack vare alla dessa influensers som dyker upp överallt blir det enkelt för oss andra dödliga att veta vad vi ska köpa och ta på oss varje säsong. Oavsett om vi vill följa och inspireras av dem eller inte gör vi nog det allihopa eftersom de syns mest överallt. De får utrymme i såväl tv-tablån som i skvallerpressen.

Följ länkar och spara tid

Så om man nu gärna vill vara trendig och följa modet, men inte har allt för mycket tid att spendera på det hela kan man göra det enkelt för sig själv. Det enklaste är förmodligen att surfa in på någon av alla dessa influensers bloggar eller instagramkonton för att sedan klicka sig vidare via länkar direkt till inköpsställena. Det finns nämligen i nästan 100 % av fallen länkar direkt på bilderna eller i inläggen som leder till butiken som säljer plagget online.

Hur bra är det inte att de kvinnliga influenserna är så många? Tänk att man bara kan välja och vraka bland dem och hitta en stil som man gillar. Sen kan man härma den stilen rakt av utan att skämmas. Att inspirera andra är ju faktiskt vad dessa influencers vill. De tjänar ju pengar på att vi härmar dem, deras plagg och stil. Vissa influencers har dessutom egna kollektioner, vilket också gör det enkelt för oss att härma stilen och kläderna som de gillar.

dante