Hur klär man sig på företaget?

Hur klär man sig på företaget?

När man arbetar vill man ofta se anspråkslös och professionell ut som möjligt och ofta är det något som krävs av en i många sammanhang. En sak är säker och det

är att man inte kan se ovårdad ut på jobbet, utan även under casual friday är det viktigt att man klär sig på ett sätt som representerar företaget. Det finns många sätt för dig som vill klä dig enligt företagets alla regler och dessutom se bra ut.

Allt börjar med din garderob

Som alltid börjar äventyret med din egen garderob. Du behöver gå igenom vad du har i garderoben och vad du tycker om att använda. Om du till exempel alltid bär svart är detta en färg som är väldigt bra även i professionella sammanhang. Mycket av de kläder som du använder till vardags kan du sannolikt även bära på jobbet. Skillnaden är att du alltid behöver se till att klä upp dig. Till exempel tröja/ linne med en kavaj eller lämplig jacka. Smycke som döljer urringning eller tar fokus ifrån. Svart och vitt går ofta fint ihop. Knälånga kjolar som minst och så vidare. Det gäller helt enkelt en del planering och i och med detta väljer många att helt satsa på olika kostymer vilket ger en fantastisk stilkänsla om man bär det på rätt sätt.

Lär känna din egen stil

När du vill lära känna din stil krävs det att du gör en garderobsrensning och gör dig av med allt det som inte passar dig eller som du inte tycker om att använda. Det finns ingen anledning till att du ska förvara detta i din garderob och du kommer att få en mycket mer lättorienterad garderob genom att göra dig av med alla de plagg som du inte behöver. Du kan skänka dem till välgörenhet eller sälja dem på nätet. Det är upp till dig.

Kolla upp företagets klädpolicy, om det är ditt eget företag är det du som sätter klädpolicyn men om du är nystartad är det självklart extra viktigt att du och ditt företag ser professionella ut. Ni kanske är i behov av ett företagslån hos qred.com/se/ som hjälper er att komma igång ytterligare. Det kan vara en tuff miljö för ett nystartat företag och det kan finnas veckor då man knappt sover när man försöker lära sig att styra ett företag. Genom att ta ett lån och spendera tid på morgonen så att man alltid ser professionell ut När du ser ut som att du vet vad du gör inom företaget kommer detta att ge dig mer självförtroende, och som alla vet leder självförtroende till att man presterar bättre. Detta är en god anledning till att du ska se till att fokusera på personlig stil.

dante