Manligt mode kan vara begagnat

Manligt mode kan vara begagnat

Att ha en egen unik stil är trendigt i sig. Att ha plagg som ingen annan har gör att du får din egen unika stil jämför med alla andra. För att hitta dessa unika plagg är det hetaste tipset att handla i second handbutiker eller vintagebutiker. Det finns massor av sådana butiker oavsett var du befinner dig, de finns både online och offline.

Handla begagnat i fysisk butik

Att handla kläder i en fysisk butik har sina fördelar, här kan man känna, klämma och framförallt få prova kläderna innan man köper dem. Om man just tänkt handla begagnat finns det second handbutiker i princip i alla städer, stora som små. Att dessa butiker finns överallt nu för tiden beror såklart på att det är trendigt att handla i dem. För de som bor i stora städer kan butiker såsom Myrorna och Erikshjälpen rekommenderas. För att se var din närmaste butik ligger kan du gå in på deras hemsidor, Myrorna för att söka upp adressen.

Handla begagnat i onlinebutiker

Det finns förstås en hel del onlinebutiker som säljer begagnade kläder. Vi kan inte nämna alla här för det har vi inte tid med men vi kan nämna en av de som vi tycker är bland de bästa just nu, nämligen Sellpy.se. Denna sajt har blivit omåttligt populär senaste tiden, vilket inte är förvånande. I princip alla stora bloggare gör reklam för sidan och säljer dessutom sina egna begagnade kläder på den. Sidan är enkel att navigera på och man kan söka på både märke, plagg eller bloggare. När man väljer att handla på denna sida gör man också en god gärning för miljön. Det sägs ju att det går åt enorma mängder vatten när kläder tillverkas och genom att handla second hand så blir denna mängd vatten mindre. På hemsidan på Sellpy.se kan man läsa mer om hur mycket vatten som sparas genom när man väljer att köpa begagnade kläder. Enligt uppgifter på sajten har kunderna/säljarna sparat över 100miljoner liter vatten genom sina affärer, inte så dumt!

Så för dig som önskar ha en unik stil med unika plagg och samtidigt spara på jordens resurser rekommenderas att köpa second hand, vintage och begagnat. Kom också ihåg att själv lämna in dina kläder för återanvändning när du inte längre vill ha dem.

dante