Romantiska presenttips till män och kvinnor

Romantiska presenttips till män och kvinnor

En väl genomtänkt present är bland det mest romantiska man kan ge till den man älskar. Att lägga ner lite extra tid på att fundera över vad som passar mottagaren lönar sig verkligen. Så nästa gång det är dags att köpa en present till din dejt eller partner så följ detta råd: Köp inga blommor eller choklad. Läs istället igenom tipsen här nedanför och fundera sedan på vad du kan ge din partner för att få hen att känna sig extra speciell.

Parfymen – Ett säkert kort

En parfym är en klassisk gåva trots att det kan vara väldigt svårt att hitta rätt. Fördelen med att köpa en parfy till din käraste är att du själv får chans att bestämma vilken doft hen ska ha på sig. Lägg ner mycket tid på att gå runt och dofta på de olika parfymerna i butiken, oavsett om du är ute efter parfym till herr eller dam. Många parfymer är billigare att köpa online, så ett tips är att dofta på dem i butik och sedan beställa på nätet. Tänk på att det ska vara en du själv tycker luktar gott, samtidigt som din partner såklart ska tycka om den och vilja använda den dagligen.

Smycken när det är seriöst

En annan klassisk present är smycken. Det behöver inte vara dyrt för att räknas som en bra gåva, utan snarare tvärtom. Att smycket symboliserar något är alltid viktigare än priset. Om du inte är redo att förlova dig bör du dock undvika att köpa en ring, för att det inte ska bli några missförstånd. Ett halsband med dina eller din partners initialer är en romantisk och vacker gåva. Eller varför inte örhängen med motivet av hens stjärntecken? Strosa runt på smyckesavdelningen en stund för att känna in vad som är rätt gåva för just det här tillfället.

Plagg som värmer från insidan

Vissa hävdar fortfarande att ingen vill ha mjuka paket, men det är förstås inte sant. Kläder är ofta en uppskattad present så länge man känner varandra väl och har koll på stil och storlekar. Några vanliga misstag många gör när de köper kläder i present är att de antingen försöker vara för sexiga eller för tråkiga. Sexiga underkläder kanske kan passa på alla hjärtans dag, men annars bör du glömma den tanken. Samtidigt är ett tio-pack med boxershorts kanske nödvändigt, men det är inte direkt en present som säger “jag älskar dig”.

Fokusera istället på att hitta ett speciellt plagg som är precis i rätt stil. Det kan vara en varm mönstrad tröja, en skjorta med fint mönster eller en vacker klänning. Det viktigaste är att din partner kommer uppskatta plagget och känna sig fin i det. Samtidigt kommer hen tänka på dig varje gång hen bär plagget, vilket såklart är precis vad du vill uppnå med gåvan.

dante