Mode på loppis

Mode på loppis

Älskade loppis, vad hade vi gjort utan dig? Att gå på loppis är ett nöje som passar de flesta. Vem älskar inte att fynda coola och speciella plagg för typ en tia? Att gå på loppis är en absolut favorit och då framför allt på sommarhalvåret när man dessutom kan gå runt på dessa loppisar utomhus i solen.

Det finns en hel del loppisar som lockar unga besökare och försäljare som vill sälja sina kläder som de inte längre använder för att de kanske har tröttnat eller vuxit ur dem. De flesta som säljer dessa plagg är mest intresserade av att bli av med dem och därför säljs de ofta mycket billigt. Ett hett tips är att dyka upp på en loppis strax innan stängning. Då brukar nämligen de flesta vilja bli av med allt de har med sig för att slippa ta med grejerna hem igen. Har man tur kan man därför få flera plagg för bara några få kronor eller i bästa fall helt gratis.

En mycket bra loppis som äger rum under sommarhalvåret är den i Slottskogen i Göteborg. Dit kommer massor av människor som vill sälja sina prylar och kläder. Det är inte alls ovanligt att det står både unga tjejer och killar och säljer snygga plagg som de antingen tröttnat på eller som de helt enkelt bara inte har använt. Tack vare alla dessa yngre försäljare lockas en ganska ung publik. Att gå på denna loppis är en mycket trendig helgaktivitet och än bättre om det är en dag då solen skiner. Att tänka på innan man beger sig till loppisen är dock att det inte går att dra kortet där. Här behöver man använda swish eller ha med sig kontanter.

dante